Povestea Meca-Rul

Inca din cele mai vechi timpuri, agricultura a fost o modalitate de subzistenta, dar si o industrie foarte profitabila pentru cei care s-au hotarat sa acorde o sansa acestui domeniu. Dincolo de toate acestea, agricultura reprezinta un domeniu complex, care presupune atentie la detalii si respect, atat pentru natura, cat si pentru oamenii care iau parte la dezvoltarea intregului proces.

Meca-Rul a fost fondata in 2004, avand principalul domeniu de activitate comercializarea rulmentilor auto, agricoli si industriali. Odata cu trecerea timpului, portofoliul de activitate s-a diversificat, facand loc pentru noi categorii: curele trapezoidale, etansari, hidraulica si piese pentru utilaje, combine si tractoare agricole. Incepand cu anul 2015 am inceput si comercializarea utilajelor agricole noi.

In prezent, Meca-Rul pune la dispozitia clientilor:

  • Un service mobil destinat depanarii si intretinerii utilajelor, combinelor si tractoarelor agricole;
  • Curele trapezoidale, etansari, hidraulica si piese pentru utilaje, combine si tractoare agricole;
  • Rulmenti agricoli si industriali;
  • Uleiuri;
  • Magazin online specializat in comercializarea pieselor utilajelor, combinelor si tractoarelor agricole: www.combineagricole.ro.

La toate acestea, se adauga si faptul ca, incepand cu 2017, Meca-Rul ofera asistenta mobila, punand la dispozitia clientilor sai o masina utilata modern si manevrata cu pricepere de personal calificat.

De ce?

Misiune

Misiune

Scopul activitatii pe care o desfasuram zi de zi este acela de a raspunde intotdeauna cu promptitudine si seriozitate nevoilor clientilor nostri.

Obiectiv

Obiectiv

Obiectivul echipei Meca-Rul este de a transforma clientul intr-un adevarat partener. Totodata, ne propunem sa ne marim gama de masini agricole.

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA NOASTRA

Istoric

Testimoniale

„Am avut o problema cu un utilaj agricol. Am ramas pur si simplu impotmolit in mijlocul campului. Si am apelat la service-ul Meca-Rul. Au fost prompti si seriosi.”

Daniel Toma
„Cea mai mare gama de produse agricole, cel mai bun raport de calitate. Profesionisti, seriosi, prompti in servire.”
Dan G.
„Cea mai buna firma! Cel mai bun service. Am colaborat cu cei de la Meca-Rul si am fost foarte placut impresionat de parteneriatul avut.”
Grigore Mihai

Service

Inspectii periodice? Defectiuni sau evaluari tehnice? Conteaza pe noi! Iti punem la dispozitie un service mobil si modern care te poate ajuta sa depasesti situatiile de criza. Suntem alaturi de tine si oferim servicii de calitate, prin intermediul unei echipe de profesionisti.